Spiegel sessie met leden en betrokkenen WVC

Donderdag 05 april 2018

Wat is een Spiegel sessie?
Deze bijeenkomst is bedoeld om scherp te krijgen wat voor vereniging we zijn. Dit onderzoek binnen onze leden helpt ons om inzicht te krijgen waarom dingen gaan zoals ze gaan bij WVC. Welke kwaliteiten en eigenschappen in onze vereniging kunnen we gebruiken om te veranderen naar een nog sterkere vereniging? En welke zaken hinderen dat proces en moeten dus veranderen. Als bestuur van WVC vinden wij het erg belangrijk wat er leeft bij onze leden. De komende weken gaan we diverse mensen binnen onze club persoonlijk uitnodigen.

Wat gaan we doen?
We nodigen mensen persoonlijk uit door onze gehele vereniging heen, van technische staf tot vrijwilligers, ouders etc. We willen rond de 70 personen uitkomen
Dit alles is onder begeleiding van onze verenigingsadviseur Frank Neef van de KNVB. Hij zal deze avond leiden en begeleiden.
Deze avond worden er een aantal stellingen/vragen besproken waar we het als vereniging met onze leden over wil hebben.